Menu
voorelkaardoen.nl
 • Vrijwilliger worden

  Bent u op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk? Bij het Stipepunt kunt u terecht voor advies en voorlichting over vrijwillige inzet.
  Want vrijwilligerswerk is er voor iedereen. Voor mensen met weinig tijd of juist met zeeën van tijd, voor jonge mensen en oudere mensen, voor mensen met een beperking, voor mensen die willen (re)integreren, Voor mensen die iets willen doen in het groen,in de cultuursector,voor een goed doel, of in de zorg. 

  Vrijwilligerswerk in Súdwest-Fryslân
  Zo divers als de inwoners van Súdwest-Fryslân zijn, zo divers is ook het vrijwilligerswerk. Vele burgerinitiatieven, bewonersgroepen, stichtingen en verenigingen zetten zich in voor goede doelen, voor de leefbaarheid in de dorpen,voor de opvang van kwetsbare groepen, voor ontmoetingen tussen mensen met en zonder beperkingen, etc.
   
  Maak een keuze uit de vacatures
  Een leuke en interessante vrijwilligersbaan vindt u online op onze site. We hebben een divers aanbod van vacatures bij verschillende organisaties. Vrijwilligersbanen voor een paar uur per week, een uur per maand, of korte klussen van een paar dagen. De medewerkers van het Stipepunt nemen contact met u op en in een bemiddelingsgesprek wordt met u samen gekeken naar de mogelijkheden. 

  Ook kunt u een kijkje nemen in onze vacaturebank.

  Je kunt je hier aanmelden als vrijwilliger.
 • Nieuws

  Petitie Een week vrij van Mantelzorg

  woensdag 13 maart 2019
  Margriet start een...
  Lees meer...

  11 maart 2019 mantelzorgcafé in Bolsward

  woensdag 6 maart 2019
  Op 11 maart 2019...
  Lees meer...

  Doe de mantelzorg in balans test

  donderdag 31 januari 2019
  Als je voor een ander zorgt...
  Lees meer...