Menu
voorelkaardoen.nl
 • Vrijwilliger worden

  Bent u op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk? Bij Stipepunt kunt u terecht voor advies en voorlichting over vrijwillige inzet.
  Want vrijwilligerswerk is er voor iedereen. Voor mensen met weinig tijd of juist met zeeën van tijd, voor jonge mensen en oudere mensen, voor mensen met een beperking, voor mensen die willen (re)integreren, Voor mensen die iets willen doen in het groen,in de cultuursector,voor een goed doel, of in de zorg.
  Vrijwilligerswerk in Súdwest-Fryslân
  Zo divers als de inwoners van Súdwest-Fryslân zijn, zo divers is ook het vrijwilligerswerk. Vele burgerinitatieven, bewonersgroepen, stichtingen en verenigingen zetten zich in voor goede doelen, voor de leefbaarheid in de dorpen,voor de opvang van kwetsbare groepen ,or ontmoetingen tussen mensen met en zonder beperkingen.En nog veel meer.
  Maak een keuze uit de vacatures.
  Een leuke en interessante vrijwilligersbaan vindt u online op onze site. We hebben een divers aanbod van vacatures bij verschillende organisaties. Vrijwilligersbanen voor een paar uur per week, een uur per maand, of korte klussen van een paar dagen. De medewerkers/ vrijwilligers van Punt Twa nemen contact met u op en in een bemiddelingsgesprek wordt met u samen gekeken naar de mogelijkheden. 
 • Nieuws

  Stipepunten gesloten

  maandag 11 december 2017
  De...
  Lees meer...

  Geslaagde activiteiten rond Dag van de Mantelzorg

  vrijdag 10 november 2017
  Lees meer...

  Dag van de mantelzorg 2017

  zaterdag 4 november 2017
  10 november is de 'Dag van de...
  Lees meer...