Menu
voorelkaardoen.nl
 • Timpaan Graag Gedaan

   klusman.jpg
  Timpaan Graag Gedaan is een vrijwillige hulpdienst voor de stad Sneek, waar vrijwilligers kleine klusjes uitvoeren voor mensen die het zelf niet meer kunnen doen. Vaak zijn dat mensen met een smalle beurs, die geen beroep kunnen doen op familie, buren of kennissen. 

   Voorbeelden van dat soort klusjes zijn gras maaien, klein tuinonderhoud, verplaatsen van meubilair, schilderklusje, instellen van een televisie, noem maar op. Het zijn kleine klusjes waar je doorgaans geen bedrijf voor laat komen en die niet langer duren als een dagdeel.

  De vrijwilligers die deze werkzaamheden uitvoeren zijn handige jongens met  groene vingers, mensen met een technische knobbel, mensen met sterke spieren of mensen met andere kwaliteiten die goed van pas komen.

  Als u gebruik maakt van de diensten van Timpaan Graag Gedaan betaalt u een drempelbedrag van € 2.50 aan de vrijwilliger. Materiaalkosten zijn voor uw rekening.

  Vrijwilliger worden bij Timpaan Graag Gedaan?
  Timpaan Graag Gedaan  is altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen bij het uitvoeren van klusjes. We zoeken mensen met groene vingers, mensen met een technische knobbel, mensen met sterke spieren of mensen met andere kwaliteiten die goed van pas komen. 

  Hoeveel tijd kost het?
  U bepaalt zelf hoeveel tijd u in wilt zetten. In overleg met u wordt afgesproken hoeveel tijd u wilt besteden aan het vrijwilligerswerk, op welke tijdstippen u beschikbaar bent en we gaan na welke werkzaamheden u wel of niet wilt doen.

  Belangstelling?
  De nieuwe Stichting Sociaal Collectief Súdwest-Fryslân neemt deze werkzaamheden per 1 januari 2018 over van Timpaan Welzijn.

  Voorwaarden
  Tijdens uw vrijwilligerswerk is het vrijwilligersbeleid van Timpaan Welzijn van toepassing en bent u verzekerd via de WA-verzekering  die de gemeente Súdwest-Fryslân voor vrijwilligers heeft afgesloten.
 • Nieuws

  Stipepunten gesloten

  maandag 11 december 2017
  De...
  Lees meer...

  Geslaagde activiteiten rond Dag van de Mantelzorg

  vrijdag 10 november 2017
  Lees meer...

  Dag van de mantelzorg 2017

  zaterdag 4 november 2017
  10 november is de 'Dag van de...
  Lees meer...