Menu
voorelkaardoen.nl
 • Inspiratiemarkt in Workum

  dinsdag 18 juli 2017
  Het Stipepunt IJsselmeerkust organiseert in samenwerking met de gemeente Súdwest Fryslân, Timpaan Welzijn en Patyna op zaterdag 4 november de allereerste Inspiratiemarkt van de regio IJsselmeerkust in de Klameare in Workum. 

  De Inspiratiemarkt, het woord zegt het al, is een aantrekkelijk en interessant evenement voor alle inwoners van het gebied langs het IJsselmeer. Het doel van de jaarlijks terugkerende markt is om allerlei organisaties uit de regio IJsselmeerkust met de inwoners van de streek in contact te brengen. De organisaties hebben de kans om zichzelf te presenteren met een stand of op een andere manier, zodat de bezoekers van de markt weten waarvoor ze bij een organisatie terecht kunnen. En potentiële vrijwilligers kunnen de organisaties ontmoeten, om een keus te kunnen maken uit het diverse aanbod aan vrijwilligerswerk . 
  Er zijn stands, demonstraties en workshops, met daarbij gezellige attracties, zoals een springkussen en een draaiorgel. En voor het nuttigen van een lunch hoeft u niet naar huis, want in de Klameare is genoeg te eten en drinken voor jong en oud. 

  Zet het evenement alvast in uw agenda en neem uw ouders, kinderen en kleinkinderen mee naar de Inspiratiemarkt op zaterdag 4 november in de Klameare in Workum.  

   Naamloos.png
 • Nieuws

  Mantelzorgnieuwsbrief

  donderdag 29 maart 2018
  Op dit moment zijn de...
  Lees meer...

  Stipepunt IJsselmeerkust 14 februari open

  woensdag 14 februari 2018
  Op woensdag 14 februari is...
  Lees meer...

  Stipepunten weer open

  donderdag 8 februari 2018
  It giet oan!
  Lees meer...