Menu
voorelkaardoen.nl
 • Informatiebijeenkomst met Thuiszorg ZWF door Stipepunt Drylts

  dinsdag 19 september 2017
  Op 3 oktober organiseert het Stipepunt Drylts een bijeenkomst in de Eehof, naast de Mauritiuskerk in IJlst. Wijkverpleegkundigen van de Thuiszorg Zuidwest-Frysl├ón geven informatie over wat Ziekenverzorging inhoudt. 
  We kunnen er, vroeg of laat, mee te maken krijgen of wellicht is dat nu al het geval: de gezondheid verslechtert en er is extra hulp nodig. U kunt dan mogelijk een beroep doen op de Thuiszorg. Maar wanneer kan dat? Hoe werkt dat? Wat kunt u van de Thuiszorg verwachten? 

  Het kan verstandig zijn om niet te lang te wachten met het krijgen van antwoorden op die vragen. Daarvoor is deze bijeenkomst bedoeld. Voor mantelzorgers en zorgvragers, maar met name ook voor iedereen die met zorgvragen te maken kan krijgen.

  De informatiebijeenkomst begint om half 2 en is gratis toegankelijk. We sluiten af met een hapje en een drankje.
  U kunt zich uiterlijk 29 september opgeven bij het Stipepunt Drylts, onder vermelding van naam, telefoonnummer en eventueel e-mailadres. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-10264969 op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend, van 9.30 tot 11.30 uur of op e-mail drylts@stipepunt.nl.
 • Nieuws

  Betoverd door beelden van de natuur

  woensdag 4 oktober 2017
  De themamiddag die het...
  Lees meer...

  Uitnodiging voor Bak-In in Bolsward

  donderdag 28 september 2017
  Aan de mantelzorgers...
  Lees meer...

  Trainingen en workshops VA Fryslan: Nu gratis of met flinke korting

  maandag 25 september 2017
  De provincie...
  Lees meer...