Menu
voorelkaardoen.nl
 • Mantelzorgpas


  Over de mantelzorgpas


  Met de Mantelzorgpas 2019 kunt u kennismaken met diensten die gericht zijn op ondersteuning, waardering en ontspanning. Er zijn diverse diensten en activiteiten bij de pas aangesloten: 

  --> Dienstverlenende organisaties
  --> Activiteiten voor mantelzorgers
  --> Workshops voor mantelzorgers
  --> Meer bewegen voor mantelzorgers

  Gratis of met korting 


  Als mantelzorger bent u vooral bezig met de zorg voor een ander. Toch is het belangrijk dat u ook aandacht blijft schenken aan uzelf. Op vertoon van de mantelzorgpas kunt u gratis of met korting naar een voorstelling of deelnemen aan activiteiten en workshops gericht op ontspanning en ontmoeting.  Voor alle theatervoorstelling en workshops geldt dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn dus tijdig inschrijven is gewenst. Op =op. 

  Wilt u meedoen aan een van de activiteiten maar heeft u geen vervangende zorg? Neem dan contact op met het Stipepunt bij u in de buurt en informeer naar de mogelijkheden.  
   

  Algemene voorwaarden mantelzorgpas 2019


  • Mantelzorgers die zijn  ingeschreven bij het Stipepunt krijgen de Mantelzorgpas  automatisch  toegestuurd. 
  • De Mantelzorgpas is persoonlijk en mag alleen gebruikt worden door de mantelzorger die ingeschreven staat bij het Stipepunt. 
  • De diensten en activiteiten aangesloten bij de Mantelzorgpas zijn geldig voor pashouders van 1 juni 2019 tot en met 31 december 2019. Kijk voor aanvullende voorwaarden bij het aanbod van de dienstverleners. 
  • De dienstverlener van een dienst of activiteit voert een eigen registratie voor de administratieve afhandeling . Enkele  gegevens ( pasnummer,  datum, afgenomen dienst) worden alleen benut om het gebruik van  de Mantelzorgpas te monitoren. 
  • Bij de dienst of activiteit staat vermeld of de dienst GRATIS is of met korting. Dit aanbod is beperkt geldig. 
  • Voor het aanbod van theatervoorstellingen geldt: op = op. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

  Meer weten


  Heeft u vragen over de mantelzorgpas? Neem dan contact op met een Stipepunt bij u in de buurt. De vrijwilligers staan u graag te woord.
  Komt u er met het Stipepunt niet uit? Stuur dan een mail naar Stichting Sociaal Collectief, via mantelzorg@sociaalcollectiefswf.nl. • Nieuws

  15 oktober Alzheimer Café in Sneek

  donderdag 10 oktober 2019
  Sneek, oktober...
  Lees meer...

  Binnenkort! Mindfulnesstraining voor mantelzorgers

  donderdag 19 september 2019
  Wanneer je 24 uur per dag, 7...
  Lees meer...

  Training ‘Rust en Balans’ vanaf 11 september in IJlst

  donderdag 29 augustus 2019
  Lees meer...