Menu
voorelkaardoen.nl
 • Graag Gedaan

   klusman.jpg Graag Gedaan is een vrijwillige hulpdienst voor de stad Sneek, waar vrijwilligers kleine klusjes uitvoeren voor mensen die het zelf niet meer kunnen doen. Vaak zijn dat mensen met een smalle beurs, die geen beroep kunnen doen op familie, buren of kennissen.  
  Voorbeelden van dat soort klusjes zijn gras maaien, klein tuinonderhoud, verplaatsen van meubilair, schilderklusje, instellen van een televisie, noem maar op. Het zijn kleine klusjes waar je doorgaans geen bedrijf voor laat komen en die niet langer duren als een dagdeel.

  Elke dinsdagmorgen en donderdagmorgen tussen 9.00 - 12.00 uur kunt u uw klus aanmelden door binnen te lopen in het bijgebouw van de Spil, Molenkrite 169 in Sneek of u belt of mailt op: 06 55 38 48 82 of graaggedaan@voorelkaardoen.nl. 

  Als u gebruik maakt van de diensten van Graag Gedaan betaalt u € 5,00 per klus. Materiaalkosten zijn voor uw rekening. 

  Vrijwilliger worden bij Graag Gedaan?
  Graag Gedaan is altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen bij het uitvoeren van klusjes. We zoeken mensen met groene vingers, mensen met een technische knobbel, mensen met sterke spieren of mensen met andere kwaliteiten die goed van pas komen. 

  Hoeveel tijd kost het?
  U bepaalt zelf hoeveel tijd u in wilt zetten. In overleg met u wordt afgesproken hoeveel tijd u wilt besteden aan het vrijwilligerswerk, op welke tijdstippen u beschikbaar bent en we gaan na welke werkzaamheden u wel of niet wilt doen.

  Belangstelling?
  U kunt contact opnemen met Stichting Sociaal Collectief via info@sociaalcollectiefswf.nl of telefonisch via: 06-55 38 48 82 • Nieuws

  Mantelzorg verwendagen in Sudwest Fryslan

  donderdag 1 november 2018
  Rondom 10 november, de dag...
  Lees meer...

  Gaat u mee fietsen op 13 september 2018?

  dinsdag 7 augustus 2018
  Op...
  Lees meer...

  55+ soos weer van start op 20 september 2018

  dinsdag 7 augustus 2018
  De soos 55+ gaat op...
  Lees meer...