Menu
voorelkaardoen.nl
 • Disclaimer

  Deze website is ontwikkeld door Timpaan Welzijn. Timpaan Welzijn is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch nog iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw e-mail naar de info@stipepunten.nl bijzonder op prijs. Bij voorbaat hartelijk dank!
   
  Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Timpaan Welzijn kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. Ook behoudt Timpaan Welzijn het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.
   
  Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten www.voorelkaardoen.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina's dan wel bij de eigenaar van hetgeen op deze pagina's weergegeven (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie ligt bij de eigenaren. Timpaan Welzijn is niet aansprakelijk voor schade en kosten, van welke aard ook door gebruik van de website.
 • Nieuws

  Mantelzorgnieuwsbrief

  donderdag 29 maart 2018
  Op dit moment zijn de...
  Lees meer...

  Stipepunt IJsselmeerkust 14 februari open

  woensdag 14 februari 2018
  Op woensdag 14 februari is...
  Lees meer...

  Stipepunten weer open

  donderdag 8 februari 2018
  It giet oan!
  Lees meer...