Menu
voorelkaardoen.nl
 • Disclaimer

  Deze website is ontwikkeld door Timpaan Welzijn. Timpaan Welzijn is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch nog iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw e-mail naar de info@stipepunten.nl bijzonder op prijs. Bij voorbaat hartelijk dank!
   
  Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Timpaan Welzijn kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. Ook behoudt Timpaan Welzijn het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.
   
  Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten www.voorelkaardoen.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina's dan wel bij de eigenaar van hetgeen op deze pagina's weergegeven (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie ligt bij de eigenaren. Timpaan Welzijn is niet aansprakelijk voor schade en kosten, van welke aard ook door gebruik van de website.
 • Nieuws

  Stipepunten gesloten

  maandag 11 december 2017
  De...
  Lees meer...

  Geslaagde activiteiten rond Dag van de Mantelzorg

  vrijdag 10 november 2017
  Lees meer...

  Dag van de mantelzorg 2017

  zaterdag 4 november 2017
  10 november is de 'Dag van de...
  Lees meer...