Menu
voorelkaardoen.nl
 • Nieuws Overzicht

  Doe de mantelzorg in balans test

  donderdag 31 januari 2019
  Als je voor een ander zorgt, is het ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Door anderen om hulp te vragen,je gevoelens met hen te delen en de zorg af en toe los te laten voorkom jeoverbelasting. Lukt hetje om een goede balans te vinden tussen het zorgen voor een ander en tijd voor jezelf te maken? Hoe ga jeom met tegenslagen? En stel jeduidelijke grenzen?
  Lees meer...

  Ook in 2019 staan wij voor u klaar!

  dinsdag 8 januari 2019
  Ook in 2019 staan de vrijwilligersvan de Stipepunten weer klaar om u te ondersteunen bij vragen. Bent u toe aan vrijwilligerswerk? Heeft u vragen over mantelzorg, klussen of hulp nodig bij het invullen van papieren? Schroom niet en kom langs tijdens openingstijden, bel of mail!U vindt de contactgegevens hier.
  Lees meer...

  Vrijwilligerswerk met behoud WW vaker mogelijk

  dinsdag 1 januari 2019
  Vanaf 1 januari 2019 zijn er meer mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen met behoud van uw WW-uitkering. U krijgt nu ook toestemming van UWV als u voor een vereniging of stichting vrijwilligerswerk doet. Voor 1 januari kreeg u alleen toestemming als u vrijwilligerswerk deed voor een organisatie met de status ANBI (Algemeen nut beogende instelling), SBBI (Sociaal belang behartigende instelling) of Steunstichting SBBI (Sociaal belang...
  Lees meer...

  Tips voor afsluiten zorgverzekering bij mantelzorg

  maandag 17 december 2018
  Tips voor het afsluiten zorgverzekering bij mantelzorgGepubliceerd: 10 december 2018 Zorg jij voor een ander...
  Lees meer...
  laat alle nieuws zien